perjantai 25. heinäkuuta 2014

Penni puuhailee, Pitsi lomailee

Penni on ilmoitettu 2.8. kotikisoihin, jotka käydään siis Vähärauman pesiskentällä. Tarjolla on muistaakseni kaksi agirataa. Pitsi jättää nämä skabat väliin, ensinnäkin siksi että pitää nyt välillä Penninkin päästä, enkä ehdi kahdella koiralla kisata talkoilun vuoksi, ja toisekseen siksi, että tuo kenttä on kaiken kaikkiaan niin avoin ja tyystin aidaton, etten Pitsin kanssa halua siellä startata. Yleisökin levittäytyy lähestulkoon kisakehän kaikille neljälle sivulle koirineen, joten parempi jättää väliin kuin stressata asiaa liikaa. Kiva päästä kuitenkin pitkästä aikaa kolmosluokan radalle, pysyypähän totuus mielessä myös siitä, mihin Pitsinkin kanssa pitäisi jonain päivänä pystyä.

Pitsi on pitänyt lomaa, mutta Penni treenasi keskiviikkona rataa ja sensellaista, lähinnä hyvän mielen ja fiiliksen saavuttamiseksi. Sitä on niin helppo ohjata, kun ehtii vaikka mihin, hiukan hitaampi vauhti ja pysäytyskontaktit auttavat asiaa. Ja kuuntelihan se tosi hyvin, kääntyikin aika tiukasti.



En oikein osaa tavoitteita laittaa näille kisoille, muuta kuin että hyvän fiiliksen ratoja olisi kiva saada tehtyä. Penni on viimeksi ollut kisoissa maaliskuussa, eli siinä on tavoitetta kerrakseen.

Agipitseillä on joka vuosi ollut useampi ihminen napsimassa valokuvia, ja niin oli tänäkin vuonna. Harmillisesti vaan pienen, mustan koiran kuvaaminen ei kovin monia kiehdo, ja Pitsistä löytyikin kokonaista kaksi kuvaa lauantaipäivän radoilta. No, parempi nekin kuin ei mitään, vaikka onhan se tietysti vähän ankeaa, että nämä pienet mustat eivät yleensä muuallakaan pahemmin kameroihin osu. Siksipä ovelimmat pienten mustien omistajat värväävät kuvaustaitoiset kaverinsa myöhäisillan fotosessioihin, niistä lisää myöhemmin!

2lkan agirata, kuva M. Hakala

2lkan hyppäri, jolta nollavoitto, kuva M. Hakala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti